0
Je winkelwagen

Mijn eerste blog

Mijn eerste blog

Welkom bij mijn eerste blog ooit. Laten we beginnen met mijzelf voor te stellen en wat mijn idee is van deze blog pagina.

Ik zal mij even voorstellen voor wie mij nog niet kent . Mijn naam is Djanali Post en ik ben 27 jaar. Ik ben afgestudeerd als Grafische Vormgever. In mijn vrije tijd en tijdens het werk ben ik graag creatief bezig. Ik ben graag aan het haken, borduren, kaarten aan het maken, puzzelen, schilderen, hout branden en nog veel meer.

Sinds 11 december 2017 ben ik de eigenaar van Creation & Design. Ik ben begonnen met een webshop en sinds 1 december 2021 heb ik naast de webshop een winkel in het centrum van Meppel.

In de eerste maanden van de winkel (lockdown) is mijn liefde voor het haken ontstaan. Daar heb ik mezelf met behulp van YouTube leren haken en sindsdien ben ik verslaafd.

Met deze blogpagina neem ik jullie mee in wat ik allemaal maak. Denk hierbij aan wat ik haak, waar haal ik de patronen weg, welke garen, tips etc. Maar ook hoe maak ik mijn kaarten of borduurprojecten. Ook nemen ik jullie mee in de voortgang van grotere projecten. Oftewel een heel breed concept in wat ik met deze blogpagina van plan ben.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *