0
Je winkelwagen

Algemene voorwaarden

Bestelling plaatsen

Om een bestelling te plaatsen heeft u een account nodig. U kunt ervoor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volg de stappen zoals aangegeven op uw scherm. Ook voor volgende bestellingen kunt u dit account gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om eerst een account aan te maken. Om een account aan te maken klikt u rechtsboven op de homepagina op nieuw account. Zodra u alle velden heeft ingevuld bent u aangemeld en kunt u uw bestelling plaatsen.

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bezorgen

In Nederland versturen wij alle bestellingen als brievenbus- of pakketpost met DHL. De verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling. Sommige producten kunnen verstuurd worden in een envelop. Leveringstermijn: Bestelt u voor 15.00 uur, dan wordt uw bestelling, indien mogelijk, de volgende dag aan DHL aangeboden. U krijgt van ons indien het pakketpost is een track en trace nummer toegestuurd. Hiermee kunt u uw pakket volgen. Wij kunnen u helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen. Mocht u niet thuis zijn als DHL uw pakket aanbiedt dan wordt het pakket eventueel bij een van uw buren afgeleverd. Of uw pakket wordt op een later tijdstip opnieuw aangeboden. Bent u dan ook niet thuis, dan wordt het pakket naar een afhaalpunt gebracht. Hier krijgt u uiteraard bericht van.
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij ons in de winkel af te halen. Hiervoor kunt u kiezen tijdens het bestel proces. Kies uw gewenste datum en tijd en uw bestelling ligt dan voor u klaar.
Een aantal producten kan niet per post verstuurd worden en kan uitsluitend opgehaald worden.

Betaling

Bestellingen worden alleen bij vooruitbetaling geleverd. U kunt bij Creation & Design op één van de volgende manieren betalen:
– via iDeal

Retourneren van goederen

Retourneren van uw aankoop kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:
1. Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn en geen gebruikssporen vertonen.
2. De verpakking en toebehoren moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) in nieuwe staat zijn.
3. U stuurt het artikel op eigen kosten terug.
4. Het retourbedrag wordt z.s.m. na ontvangst van het retourpakket, maar uiterlijk binnen 14 werkdagen teruggestort op de door u aangegeven bankrekening.

Wanneer u een artikel wilt retourneren, volg dan de volgende stappen:
1. Log in op onze site.
2. Ga naar ‘geschiedenis en details van mijn bestellingen’.
3. Klik op details van de bestelling die u wilt terugsturen.
4. Vink de producten aan die u wilt terugsturen, geef een korte uitleg en klik op vraag retour.
5. Wanneer uw retour wordt goedgekeurd kunt u het retourformulier downloaden en uw producten terugsturen naar het adres wat op het retourformulier staat.

De kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Alleen indien een product buiten uw schuld om defect of beschadigd is kan Creation & Design besluiten de door u gemaakte kosten voor retourzending te vergoeden. Creation & Design is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede, neutrale verpakking. Wanneer na contact met ons blijkt dat u het pakketje retour kunt sturen, frankeer het dan voldoende. Bij onvoldoende frankeren zult u hier een factuur voor ontvangen voor het resterende bedrag.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Creation & Design beperkt zicht tot vervanging van het geleverde mits deze in de 1 maand garantie vallen. De garantie vervalt wanneer er op ondeskundige wijze gebruik gemaakt wordt van de geleverde goederen. Creation & Design is niet aansprakelijk voor (in)directe (gevolgen) schade, van welke aard dan ook, waaronder schade aan roerend of onroerend goed, dan wel aan personen.